-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En Mükemmel Ateş ve su, Counter Strike Oyunları

ads
ads
Son günlerin popüler oyun serilerinden biri de Ateş ve Su’dur. İki karakteri yönlendirmenizi isteyen bu oyun ilk olarak piyasaya girdiğinde milyonlarca oyun sever tarafından oynanmıştır. Ardından başarıyı devam ettirmek için yeni oyunlar yapılmış ve büyük bir seri ortaya çıkmıştır. Şu an için Ateş ve Su 7 adlı oyun yayınlanmaktadır. Her oyunda farklı maceralar ve haritalar görmekteyiz. Gelin bu oyunları kısaca tanıyalım. Ateş ve Su ilk oyunu yayınlandığı zaman otuzdan farklı görev yeri ile karşımıza çıkmıştı.

En Mükemmel Ateş ve su, Counter Strike Oyunları


Beginners seviyesinden başladığımız oyunda her bölümü geçerek daha zorlu maceralara başlıyorduk. Aslında oyunun temel mantığı da budur. Bir haritada iki karakterimizi kapıya kadar geçiriyoruz. Bunu yaparken de zorlu basamakları atlamamız gerekecektir. Kimi zaman engeller ile karşılaşıyor kimi zaman da nereden atlamamız gerektiği konusunda tereddüt yaşıyoruz. Fakat en sonunda kahramanlarımız için hazırlanan kapılardan geçiyoruz. Bu şekilde yavaş yavaş artan seviye zorlukları ile karşılaşıyoruz. İlk altı oyunun ardından Ateş ve Su 7 yayınlandığında farklı bir konsept düşünüldü. Harita inşasına önem verilen bu konsept ile Ateş ve Su 7 oyunu inşa edildi. Yine aynı kurguyu gördüğümüz bu oyunda, kontrol sistemi de diğer oyunlar ile benzerlik göstermektedir.

Fakat engellerde farklı yapılarla karşılaşıyoruz. Bu yapılar oyunu daha zor hale getirirken, oyun kontrolünü de en iyi şekilde yapmamızı istiyor. Engeller ile birlikte farklı özellikler ve geliştirmeler de oyunda yerini almaya başlıyor. Ateş ve Su oyunu ile birlikte farklı tarzda oyunlar oynamak isteyenler için ise tavsiyemiz Counter strike olmaktadır. Flash oyun veya direk masaüstü oyun olarak Counter strike oynayabilir ve düşmanlarınızı silahlarınızla ortadan kaldırmaya başlayabilirsiniz. Ateş ve Su oyunundan farklı bir türde olan bu oyun da oldukça fazla oynanmaktadır.
İşte en güzel oyunları burada bulabilirsiniz: http://www.atesvesu7.org


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.