-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Muppets Aranıyor

ads
ads

Muppets Aranıyor Filmi


Vizyon Tarihi 13 Haziran 2014 (1 saat 48dk)
Yönetmen: James Bobin
Oyuncular: Ricky Gervais, Tina Fey, Ty Burrell
Tür Animasyon , Komedi
Ülke ABD

Muppets Aranıyor Filminin özeti:



Muppetlar ikinci devam filminde bu su Avrupa'ya açılıyor; Berlin, Madrid, Dublin ve Londra kadar Avrupa başkentlerinde, oylumlu sinemalarda saklı şalter oyun yer tüm Muppets üyeleri dünya turuna çıkıyor. ama Kermit'in başına gelen balaban bela, bu turneyi bir çok olaylı bir maceraya dönüştürüyor. Kermit'e ikizi üzere benzeyen, dünyanın en azgın hırsızlarından Constantine ve onun sağ kolu Dominic, Muppets üyelerini bahusus bile Kermit’i beynelmilel bir hata eylemine sürüklüyor. Constantin, masum Kermit'in adına geçerek planlarını uygulamaya koyarken, Kermit de tıkıldığı hapishanede suçsuzluğunu ispatlamaya çalışıyor......Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.