-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Locke

ads
ads

Locke Filmi


Vizyon Tarihi 13 Haziran 2014 (1 saat 25 dk)
Yönetmen: Steven Knight
Oyuncular: Tom Hardy, Ruth Wilson, Andrew Scott
Tür Dram , Gerilim
Ülke İngiltere , ABD

Locke Filminin özeti:


Bir kuruluş şirketinde yönetici olan ve başarılı bir kariyere ehil olan Ivan Locke, iki çocuğu ve karısıyla yan yana sorunsuz bir meslek sürmektedir. Bu davranış aldığı bir haberle son bulur. Arabasıyla çıktığı yolda kendini, hayatını ve sahip olduğu her şeyi sorgulamasına sistem açan bu haberin ağırlığıyla mücadele ederken bir yandan da işiyle ait bir krizle uğraşmaktadır.

Şirketi enikonu zarara sokabilecek bu krizi soğukkanlılıkla çözmeye çalışır. yalnız gösterişsiz ve olağan çözümler ve hiç kaybetmediği süküneti alın tarafı sakinleştirmeye yetmez. Ivan Locke o telefon konuşması sırasında kariyerinin ve hayatının en yeğin sınavıyla kat karşıya gelir. Arabasının içinde, kısa bir müddet içerisinde gerçekleşecek olan felaketi karşılamak için zamana kontra koyma mücadelesi başlar. mavera yandan da yalnızca başına çıktığı yolculukta kendi geçmişiyle bile bir hesaplaşma içine girer. Tom Hardy'nin başrolünde alan aldığı film tenha mekanda, Ivan Locke karakterinin arabasında geçiyor. Bu iddialı yapımın müdür koltuğu ise Hummingbird filmiyle ilk rejisörlük deneyimini gerçekleştiren senarist Steven Knight bulunuyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.