-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Silkroad ile Maceralarınız Daha Heyecanlı

ads
ads
Son zamanlarda en çok oynanan MMORPG oyunlardan birisi olan Silkroad, özellikle farklı oyun tarzı ile dikkat çekmektedir. Silkroad oyunun beğenilen özelliklerinden birisi ırkların farklı özelliklere sahip olmasıdır. Avrupa ve Çin ırkından birini seçtiğiniz oyunda, oyuncular kendi tarzlarına göre doğru klasları tercih etmektedir. Oyunda savaşçı ve büyücü gibi daha pek çok klas vardır. Bu klasların hepsinin de kendine has özellikleri vardır. Özellikle savaşçı karakterler oyunda daha çok tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra oyun içerisindeki PvP’de çok dikkat çekmektedir. Silkroad pvp anlayışında kervanlar çok önemli yer tutmaktadır. Kervanlar üzerinden insanlar ticaret yapmaktadır ve bir kısım casusta bu kervanlara saldırarak onların ganimetlerini almaktadır.

Oyundaki bu sistem çok güzel bir şekilde uygulanmıştır. Zaten oyunun isminin Silkroad yani İpek Yolu olması bunu güzel bir şekilde açıklamaktadır. Oyundaki oyuncular olmak istedikleri kişiye kendileri karar verirler. Dilerlerse kervanları koruyan bir muhafız ya da kanun kaçağı olan bir suçlu olabilirler. Bu tamamen oyuncunun isteğine göre değişmektedir. Oyundaki pvpserverler oldukça güzel ayarlanmıştır. Silkroad pvp serverler pek çok özelliği ile oyuncuları memnun etmektedir. Hızlı level atlama, istedikleri silahlara sahip olma ve doyasıya savaş heyecanı pek çok oyuncunun bu sunucularda oyun oynamasını sağlamaktadır. Bununla birlikte oyun yöneticilerinin oyunculara adil davranması da oyuncuları oyuna bağlamaktadır. Kısacası privateserverler oyuncuların isteklerini karşılayabilmektedir.. makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.