-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Alarm Sistemi Alternatifi

ads
ads

Alarm sistemlerine dünyanın parasını ödemeyin..


Alarm Sistemi Alternatifi
 Eskiye nazaran günümüz yaşantısında, ev, işyeri veya konut güvenliği oldukça önemli bir yer tutmaktadır.  Güvenlik için dükkanınız veya evlerinizin giriş çıkışları  ve denetim için alarm sistemlerinde genel kullanım şekli  teçhizatın güvenlik şirketi  bünyesinde  güvenlik araçlarına  bildirim yapmak anlaşmasıyla beraber kiralık olarak  şeklinde gerçekleşmektedir. Bu durumun  kötü yanı ise  çözüm aramakta olan  birçok bireylerin  veya kurumların  alternatif yöntemlerin  olduğundan bihaber olmalarıdır.  Bu alternatif çözümlerden habersiz olduklarından dolayı bu çözümlerden de  faydalarından mahrum kalınıyor.


Ücret ile alınacak ekipman birçok değişik  bileşenlerden oluşmaktadır. Bu bileşenler arasında sensörler en önemli kısım gibi görünebilmekte ancak  aslında teknolojinin alt yapısında  yatan en önemli kavram  panel: Alarm panelleri, kendilerine bağlanacak sensörler, tuş takımları ve sirenlerle bir bütünü oluşturarak  ve bu neticede  çalışarak temel alarm sisteminin kurulmasına izin verilmektedir.

İntenet üzerinde bir çok alternatif yöntemleri rahatlıkla bulabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.