-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bonzai içen nasıl anlaşılmaktadır

ads
ads

bonzai nedir? bonzai zararları nelerdir? bonzai içen kişi hangi hareketlerinden anlaşılır?


Bonzai zamanımızda artık hemen hemen her ilde bulunmakta adeta her yeri kuşatmış bulunmaktadır. Bu zehirin dikkat ediniz! Zehir diyoruz çünkü tamamiyle bir zehirdir. Fare zehirimi, tarım ilacımı yoksa başka tür zehir mi bunu bilemeyiz ancak bilinen şu var ki uyuşturucu veya uyarıcı bile olmadığı sadece insanları öldüren kötü ve sinsi zehirdir. Bundan dolayı içenleri bu illetten uzak tutmak ve yardımcı olmak gerekir. Belki de bir çok kişinin ailesinde içen kişiler vardır. Özellikle gençler bu maddeye yönelmektedir. Bundan dolayı çok dikkatli olmak ve şüphelendiğiniz kişiyi iyi analiz etmek gerekir. Bu yüzden bonzai, jamaica ve benzeri zehirleri içeni nasıl anlayacağını bilmeniz gerekmektedir.

Bonzai veya jamaica içen nasıl anlaşılır?

* Gözlerinde kızarma
* Baygın bakış ve duruşlar
* Çok yemek yeme veya iştahsızlık
* Kusma
* Çok su içme
* Hareketlilik
* Durgunluk
* Kanın çekilmesi

Bunlar genel etkilerdir. Elbette bir çok etkisi olabilir ancak kişiden kişiye değişmekte olduğundan ve tamamiyle anlamak mümkün pek kolay değildir. Etkisi çok kısa sürdüğünden kullanan kişiyi net şekilde anlamak oldukça zor sayılır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.