-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Dumb Ways to Die

ads
ads
Dumb Ways to Die
Şu sıralar pek çok kişinin oynadığı Android oyunlarından birisi olan Dumb Ways to Die, ilginç yapısı ve birbirinden komik karakterleri ile çok seviliyor.

Oyuna hemen başlayabiliyorsunuz. Oyunda birçok etap var ve geçtiğiniz her etap için puan alıyorsunuz. Fakat etaplar giderek zorlaşıyor. Oyunda farklı karakterler var. Örneğin bir karakter dengede durmaya çalışıyor ve sizde telefonu sallayarak onun dengede durmasına yardımcı oluyorsunuz.


Başka bir etapta ise tren yolunun üzerinde müzik dinleyen 3 kişi bulunuyor ve onların kaydırarak kurtulmalarını sağlıyorsunuz. 3 tane canınız var. Yani 3 etapta başarısız olursanız yeniliyorsunuz. Bir tren istasyonunuz var ve bu tren istasyonunuz puan topladıkça kalabalık oluyor. Biraz kan içerse de karakterleri gördüğünüzde çok eğleneceğinize emin olabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.