-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Makyaj temizleme

ads
ads
Makyaj temizleme
Doğru makyaj yapmak için birçok kriter vardır. Elbette bu kriterler arasında cilt tipini belirleme, doğru kip tercihi ve birçok unsur yer alır ama bence başlıca öğe makyaj hususunda doğru makyaj temizlemedir.

Eğer en doğru makyajı yapmışsanız da iyi temizlenmemiş bir cilt sorun yaşar ve bu sorunlar ilerleyen dönemlerde cilt problemleri olarak, kalıcı bir şekilde hayatımızda yer alır.


Nasıl makyaj temizlemeliyiz? Doğal görünümlü bir cilt için her zaman temelde doğal ürünlere yer vermeliyiz ve ben makyaj temizlemek için kendime zeytinyağlı bir sabun kullanıyorum (size de tavsiye ederim). Sonrasında ise tonik & pamuk yardımı ile cildimi masaj yaparak ovup, temizliyorum. Sonrasında ise yeniden yüzümü yıkıyorum ama bu sefer sütlü bir sabun ve yumuşak havlu ile (sürtmeden, bastır – çek metodu ile).

Yazan:  Kaystros

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.