-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ölüm Tribinden Çıkmak

ads
ads
Ölüm Tribinden Çıkmak

Ölüm tribi nedir? Ölüm tribinden çıkmak! ölüm tribinden nasıl çılılır?


Ölüm tribi ( bad trip ) olarak bilinir.  Kötü zevk vermeyen, mutlu etmeyen,  korkunç anlamlarındaki triplere bad trip denir. Ölüm tribide bunun bir benzeridir.  O an öleceğini düşünmek (sanmak) , öldüğünü düşünmek, korkmak, aşırı derecede kaygılanmak. Bu göstergeler her insana göre değişebilir. Her insan aynı kaygıları veya korkuları yaşamaya bilir. Biz bunun genel adına ölüm tribi diyoruz.  


Bonzai, jamaica, extacy vb. maddeler bad tribe insanı ara ara sokabilir. Bu yüzden bu maddelerden olabildiğince uzak durulması lazım. Bad trip insanı çok kötü duruma sokabilir.  Bu yüzden bu durumdan çıkmak için  bazı yapmanız gerekenler şunlardır.

Tripten Çıkmak için:

* Soğuk su ile yüzünüzü yıkayın , gerekirse kafanızdan aşağı aralıklarla dökün,
* Oturyorsanız kalkın,
* Ayaktaysanız, oturun, ve oturunca kötü olursanız gene kalkın, sürekli mekan değiştirin, zihninizi o anki panikten çıkarmak için farklı şeylere yönelin.
* Ayran için,
* Soğuk duş alabilirsiniz.
* Müzik dinlemeyin.
* Çok sesli bir ortamdaysanız sessiz bir ortama gidin,
* Tek başınıza kendinizi iyi hissederseniz   tek kalın bir süre.
* Ve kesinlikle bir daha içmeyin..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.