-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Ender's Game : Uzay Oyunları

ads
ads

Ender's Game : Uzay Oyunları Filmi


Vizyon Tarihi 8 Kasım 2013 (1 saat 54dk)
Yönetmen: Gavin Hood
Oyuncular: Harrison Ford, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld
Tür Bilimkurgu , Aksiyon
Ülke ABD

Ender's Game : Uzay Oyunları Filminin özeti:


Ender's Game', 2070 yılında geçen, fütüristik bir film. Dünyaya yapılan bir 'alien' saldırısı sonrasında hayatta konmak için savaşmaya başlayan insanlık, gezegenlerini ele geçirmeye müteharrik 'Buggers' isimli yaratıklara huzur büyük bir mücadeleye girişirler. Görevinde liyakatli olmaya müteharrik insanoğlu, bu dünyadışı yaratıkları yasak geçirmek için hususi olarak çalışacak olan IF isimli elit bir ordu kurar. Hikayemizin başkarakteri Andrew Ender Wiggin ise spesiyal yeteneklere mevla bir çocuktur ve kimi çocuklar kadar o da gelecekte bugger'lara için savaşması için spesiyal olarak eğitilir....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.