-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Seo Programları

ads
ads
Seo Programları

Seo Programları Nelerdir?


Seo programları isminden belli olduğu gibi seo çalışmlarınızı  daha iyi ve hızlı şekilde yapmanızı sağlayan genel araçlara verilen isimdir.  Günümüzde bir çok seo araçları bulunmaktadır. Ancak bunların bir çoğu ücretlidir.  Bu progamların geneli iyi kodlanmış ve yararlı sayılabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Kullanımları  bir kaç günde öğrenilecek seviyede değillerdir. Programları en iyi şekilde kullanabilmek için emek ve bilgi edinmeniz gerekebilir.

Bilinen ve en çok kullanılan seo programlarının listesi aşağıda:

* Scrape Box
* Bookmarking Demon
* Magic Submitter
* Money Robot Submitter
* Sick Submitter
Senuke X ve serisi - en iyisi diyebileceğimiz programdır. Tavsiye edilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.