-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » SGK prim günü sayısı nasıl hesaplanıyor merak edenler buraya

ads
ads
Teknolojinin günlük yaşantımız içerisinde daha etkin bir şekilde rol almaya başlaması da pek çok özel sektörde olduğu gibi resmi devlet kurumlarında da online hizmetlere eğilim çok daha hızlı gerçekleşiyor. Bu konuda da özellikle de günümüz modern Türkiye’sinde internet üzerinde en çok Sosyal Güvenlik Kurumu’ na ilişkin online hizmetler bulunuyor.

Bu online hizmetler aracılığı ile SGK çatısı altında olan sigorta kollarının mükellefleri sigorta işlemlerini online olarak yapabiliyor. Bu sigorta işlemlerinin başında da sorgulama ve hesaplama gibi işlemler geliyor. Günümüzde artık SGK prim gün sayısı hesaplama işlemi oldukça kolay ve ücretsiz bir şekilde online olarak yapılabiliyor.


İnternet üzerinde yer almakta olan bu sitenin içinde bulunan uygulamayı kullanarak, prim gün sayısının doğru şekilde hesaplanması yapılabiliyor. Böylelikle de prim gün sayısının en net toplam rakamına ilişkin hesaplama işlemini yapabilmek için uzun vakitler uğraşılmasına gerek kalmadan, günün herhangi bir saatinde birkaç dakika içerisinde hesaplaması online platform üzerinde en doğru şekilde yapılabiliyor.
makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.