-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yeni Dönem Komedi Dizileri: Modern Family ve Shameless

ads
ads
Dizipub.com'da komedi dizileri başlığı altında birçok dizi var. Seinfeld, How I met your mother gibi klasiklerin yanında yeni dönem amerikan komedi dizileri de yer alıyor. Bunlardan ikisi de Modern Family ve Shameless.


Yeni Dönem Komedi Dizileri: Modern Family ve Shameless

Modern Family

Modern Family Birleşik Devletler'in çok yüzlü toplumuna ayna tutan bir yapım. 2009 yılında televizyonlarda gösterilmeye başlayan bu komedi o zamandan bu yana 5 sezondur birçok izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Farklı tipte 3 ailenin başından geçen olayları ve farklılıklarına rağmen birbirlerine ve çevreye entegre olma çabalarını kara mizahla harmanlayarak anlatan dizi 6. sezon için de onay almış durumda. Ed O'Neill, Julie Bowen, Sofía Vergara'nın başrolleri üstlendiği toplam 120 bölümün çekildiği dizinin IMDb puanı da 8.7 gibi yüksek bir puan. Dizipub 120 bölümü de alternatif player seçenekleri ile eklemiş durumda. 720p kaliteyle diziyi izlemek için aşağıdaki linke tıklayın:

Modern Family izle

Shameless

Shameless yine Amerikan aile yapısını yakından inceleyen ve bunlardaki çarpık ilişkilere esprili bir dille yaklaşan ödüllü bir dizi. Birçok reyting rekoru kıran ve eleştirmenlerden yüksek notlar alan Shameless etik değerlerin uzağında yaşayan aile bireylerinin geleneksel olanla yeni olan arasındaki değişiminin sancılarını dürüst bir dille ekrana taşıyor.
shameless 1. sezon 1. bölüm Steve ve Fiona'nın tesadüfi karşılaşması ile başlıyor. Romantik karşılaşmalar ve mutlu son konseptine alışık olduğumuz sinema sektörünün aksine Shameless çok başka bir yöne dikkat çekiyor: insanoğlunun saklamaya çalışıp, saklamayı başaramadığı arzularına. Shameless anlamı olan utanmaz kelimesini neden seçtiğini şu ana kadar yayınlanmış 4 sezondaki 48 bölümde anlatmayı hiç ihmal etmiyor. Emmy Rossum, William H. Macy, Ethan Cutkos gibi önemli isimlerin başrollerde boy gösterdiği, Paul Abbott'un yarattığı Shameless şu ana kadar 3 kez Emmy ödüllerine aday olmuş. IMDb notu Modern Family gibi 8.7 olan Shameless için son yılların en iyi komedi - dram dizisi yakıştırması yapılıyor.

Shameless da, Modern Family de zevkle takip edebileceğiniz yapımlar. Yüksek kalitede dizi keyfi yaşamak için dizipub.com adresini ziyaret edebilir ve bu popüler komedilerin keyfini çıkarabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.