-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Asker Oyunları Oynamaya Oyunlar1' e Buyrun

ads
ads
Son zamanlarda meşhur olan bir oyun kategorisi Asker oyunları oldukça ilgi görüyor. Kategori içinde birbirinden hızlı yüklenen ve macera dolu asker oyunları yer alıyor. Bir taraftan savaş tarzı oyunları da hatırlatan oyunların genel niteliğine baktığımızda içerisinde "askerlerin" yer aldığı oyunlar olarak adlandırabiliriz. Oyunların çeşitlerine baktığımızda, ilerlemeli, savaş, hedef, stratejiye yönelik oyunlar mevcut. Bu çeşit aslında çoğaltılabilir ancak şunu bilmekte fayda var ki içerisinde sadece asker olan oyunlar genelde asker oyunu olarak geçiyor oyun sitelerinde. Bu tür oyunları arıyorsanız bilmenizde fayda var.

sker oyunları, asker oyunu, oyunlar1, oyunlar oyna, savaş oyunları


Asker oyunlarını oynamak için seçim yapmaya başladığınızda aslında uzun sürecek bir oyuna ilk adımı atmış bulunuyorsunuz bunu unutmayın. Birkaç güzel asker oyunu paylaşmak isteriz sizlerle. Bunlar, köprüde tuzak, takım askerler, askerler cephede, düşman askerleri , askeri helikopter, nişancı asker gibi. Daha da artan sayıda asker oyununu internet üzerindeki oyunlar1 adresinde bulabilmeniz mümkündür. Asker oyunları diğer oyunlar gibi ancak zaman zaman daha karmaşık oynanan oyunlardır. Oynamak için klavye ve mouse bir arada kullanmanız gerekecektir. Ancak hatırlatalım ki oyunu oynamak pek kolay olmasa da akışkanlığı güzel oyunlardır. Asker oyunlarında bölümleri yani levelleri geçmek pek kolay olmuyor fakat hiç geçilemediği anlamı aklınıza gelmesin. Oyunları bir kaç kez oynadığınızda en zor bölümleri bile geçebilirsiniz. Oynanabilirlik düzeyleri genelde yüksek olan asker oyunlarında özellikle 3d yani üç boyutlu olanlar daha da rağbet görüyor. Bunlardan bir tanesi olan asker eğitimi oyunu 3d özelliği sayesinde gerçekçi bir oyun deneyimi sizlere sunuyor. Ayrıca daha kolay olan oyunlarda var oyun adreslerinde. Kendinize uygun olan seçimi yapmanız gerekiyor. Eğer ki evde asker oyunu oynamak isteyen bir çocuğunuz var ise onun yaşına uygun kolay bir oyunu seçmeniz daha mantıklı olacaktır. Aksi halde oyunu oynayamayıp çabuk sıkılacaktır.

Asker oyunları oyunlar1 mekanında oldukça hızlı yükleniyor ve diğer kategori oyunlarından da istediğinizi bulmanız kolay olduğu için tercih sebebi olabilir diye düşündük. İstediğiniz oyunları oynamaya hemen başlayabilirsiniz. Özellikle savaş tarzındaki oyunlar daha fazla aksiyon içermesi ve heyecan dolu olması sebebi ile tercih edilebilir diye düşünüyoruz. İyi oyunlar dilerken , savaş, silah, strateji oyunlarına da göz atmanızı tavsiye ederiz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.