-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Emektar Sitemiz [FULLİNDİRX.COM]

ads
ads
Emektar Sitemiz [FULLİNDİRX.COM]
İnternette en çok tıklanılan ve en çok gezinilen siteler kategorisinin en başlarından biride download kategorisidir. Download kategorisi gerçekten milyonlarca hatta milyarlarca aranma hacmine sahip olduğu gibi bu kategoride yıllardır emekçilik yapan sitelerimizde mevcuttur. Sizlere şuanda tanıttığım sitemiz yıllar önce bu piyasaya girmiş ve hala sitesini yep yeni kategorik oyunlarla dolduran emektar sitemiz fullindirx.com'dur Sitemizde oyunları full indirebilir, tek link indirebilir, torrent indirebilir ve bazı önemli programları sorunsuz olarak indirebilirsiniz.

İnternet ve bilgisayarlar geliştikçe Microsoft tarafından her yıl yeni işletim sistemleri çıkartılıyor. Ancak şuanda en çok kullanılan işletim sisteminin Windows 7 oduğunu söylüyebiliriz. Bu işletim sistemi çok tutulduğu doğru ancak kopyalanmış olarak yüklenen Windıws 7 işletim sistemleri bilgisayarları sorun çıkartıyor. Fullindirx.com emektar sitemiz sizler için Windows 7 Orjinal yapma programını paylaşmış durumda. Aramam motorlarında Windows 7 Orjinal Yapma Programı yazdığımızda emektar sitemizde dahil birçok site çıkmaktadır. Ancak fullindirx sitemizden indireceğiniz Windows 7 orjinal yapma programı %100 çalışıyor olup windows 7 işletim sistemini kopya olarak yüklediyseniz bile bu program sayesinde işletim sistemimiz sonsuza kadar orjinal oluyor ve asla sorun çıkartmıyor.

Bu sene Microsoft tarafından geliştirilip piyasaya çıkan Windows 8 işletim sisteminin hepimiz biliriz. Ancak windows işletim sistemi geliştiricileri tarafından yapılan bazı teknik hatalar yüzündne bu işletim sistemi biraz hatalı yapıldı ancak sonraları internet'ten para kazanan arkadaşlar bu hataları gidererek Windows 8 programını sorunsuzca bilgisayarlara kurulmasını sağlıyorlar. Bizede artık bilgisayarımızı hızlandırmak için Windows 8'i kurmak kalıyor. Bu işletim sistemini kurmak isteyen arkadaşlar Windows 8  bağlantısında verdiğimiz sitemizden Windows 8 işletim sistemini sorunsuz bir şekilde 2 part biçimde indirebilirler. Kurulumuda oldukça basit olan Windows 8 sistemini bilgisayarlarına kuran ziyaretçilerimiz bilgisayarlarında oluşan hızlanmayı fark ettiklerinde fullindirx.com sitemizin emektar admin ve editör grubuna teşekkürü borç bilecekler.

Yıllardır download kategorisinde oyunlar, tek linkler, programlar ve son zamanlarda torrent içerik paylaşmaya devam eden emektar sitemizin olumlu yanları say say bitmiyor. Rockstar Games'in belki her yıl oyun çıkarttığını az çok biliriz ancak ne kadar oyun çıkartırsa çıkartsın arama motorlarında en çok aranan oyunun Gta San Andreas olduğunu yapımcılar bilmektedir. Bu oyun ne olursa olsun eskimeye hiç niyeti yok gibi duruyor. Çünkü oyun severler olarak bizler ve genç kardeşlerimiz bu oyunu çok sevdiler. Ancak bu oyunu tek link ve sorunsuz olarak indirmek zahmetli iş fakat fullindirx.com sitesinin sizlere bir güzel haberi var Gta San Andreas  bağlantısında verdiğimiz yazıya girerseniz oyunumuzu tek part  ve sorunsuz olarak bilgisayarınıza kurabilirsiniz. GTA San Andreas yazısında sizlere bir upload sitesi sunuluyor bu siteden indirdiğiniz WinRar'ı klasöre çıkartarak oyunumuzu çok rahat bir şekilde bilgisayarınıza kurabilirsiniz ve bu sayede tek link oyun indirme keyfine varabilirsiniz

Her ne kadar son zamanlarda torrent kategorisinede girmiş olan sitemiz bir zamanlar ziyaretçileri için yayını kessede kesilen bu yayın yapılan spam yorumlar yüzündendir. Ancak artık bu kötü olaylar geride kalmış ve artık sitemiz hergün admin ve editör arkadaşlar tarafından günce tutulmaktadır. Hemen sizlerde torrent oyun indirmek isterseniz veya full tek link oyun veya program indirmek isterseniz yıllardır download kategorisi altında aktif olan fullindirx.com sitmemizi ziyaret edebilirsiniz.



Lafı burada bırak siz değerli ziyaretçilerimize emektar sitemizin linkini verelim

http://www.fullindirx.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.