-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » EN ÇOK TIKLANAN BEBEK OYUNLARI

ads
ads
Günümüzün çocukları artık sokaklarda parklarda bahçelerde oyun oynamak yerine bilgisayarlarda tabletlerde ve cep telefonlarındaki oyunları oynamayı tercih ediyor. Bu oyunlar arasında son yıllarda öne çıkan bebek oyunları olmuştur. Bebek oyunları daha çok bebek bakımı üzerinedir. Oyunda bir bebek olur bebeğin cinsiyetini tipini ve bazı özelliklerini oyuna başlamadan çocuklar seçebilirler. Sonra bildiğimiz bebek bakımı şeklinde oyun devam eder. Bebeğin karnının doyurulması altının değiştirilmesi oyun oynanması ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesiyle oyun devam eder.

Bebek bakma oyunları moda olduğundan beri pek çok oyun piyasada ve internette yer almaktadır. Bu oyunların içinde bazıları ön plana çıkmaktadır. Bu oyunlarda önemli olan devamlılığın olmasıdır. Bebeğin ihtiyaçları sürekli değişir ve bir bütün içinde devamlılık sağlanırsa oyunlar daha çekici ve oynanması zevkli oluyor.

Bebek oyunları daha çok internet sitelerinde kız oyunları kategorisi altında yer almaktadır. Ve daha çok kızlar tarafından tercih edilmektedir. Bu yüzden oyunların içerikleri kadar süslü ve güzel gözükmesi de kız çocuklarının dikkatini daha çok çekecektir. Bebek kıyafetlerinin değiştirebilmesi ve kıyafet seçeneğini olması bebek bakım oyunlarının tercih edilmesinde arttırıcı etkisi bulunmaktadır.

Zamanla gelişen bebek oyunları da diğerlerine göre daha çok dikkat çeker. Bebeğin zamanla büyümesi ve gelişim göstermesi de oyunun gerçekçiliğini arttırarak çocuklara inandırıcı gelecek ve oynanma sıklığını da arttıracaktır. 
makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.