-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Facebook Kullanıcıları İçin Dikkat

ads
ads
Dünyada milyonları geçen kullanıcı olan Facebook hayatımızın bir parçası haline geldi. Fakat kötü niyetli kişiler casus yazılımlarla sizlere zarar verebilmekte.  Yeni çıkan virüs insanları kolayca kandırabilmekte. Çok iyi şekilde yazılmış olan casus virüs, Facebook’un mavi rengini değiştirmeyi kullanıcıya vaat ediyor. Bu yeni virüse dikkat etmeniz gerekiyor.


Facebook kullanıcıs 1.2 milyarı aşkın olduğu bilinmektedir. Bu dev sosyal ağ Facebook'taki kişileri hedef almış bulunmaktadır.  Color Changer for Facebook adlı virüs.

Google arama çubuğuna yazıldığında çıkan, ama nedense ilk anda  Chrome.google.com... adres yazısı  üzerindeymiş gibi görüntüsü olan bu  uygulama, link tıklandığında ayrı bir sayfada indirme bölümleri ile çalışmaktadır.


Facebook Virüslerine Dikkat


Yazılım oldukça  tecrübeli kişiler tarafından oluşturulmuş ki, 5 üzerinden 4.2’lerde yıldız, 250 binden daha fazla  kişi tarafınca  indirilmiştir.  Facebook profilinde mavi yerine 9 farklı renkte alternatif sunuyor olması bazı internet kullanıcılarına cazip geldiği için idirme işlemi yapabilmektedir. Ancak kesinlikle bu tür yazılımları indirmeyin ve tıklamayın...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.