-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Genç Odası Dekorasyonu İçin Öneriler

ads
ads
Kişisel zevklerin özgürce ön plana çıkarmaktan hoşlanan gençlerin yatak odası dekorasyonları da en az kendi fikirleri kadar özgür olmalıdır. Daha yaratıcı ve daha özgün detaylara sahip olan genç yatak odaları, sahibinin beğenilerine göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle kimi genç odalarının rengarenk ve modern, kimisinin de daha sade ve klasik bir tarza sahip olduğunu gözlemleyebiliriz.

Zevkleri ve seçimleri ne olursa olsun, her gencin beğenisine uygun bir dekorasyon yaklaşımı mutlaka vardır. Genç kızlar özellikle vintage ve retro dekorasyonlardan, genç erkekler ise daha çok enerjik ya da sportif çizgilere sahip dekorasyonlardan hoşlanmaktadırlar. Bu noktada tarz beğenileri ne olursa olsun, her genç odasının trendine uygun dekoratif tablo modelleri ile renklendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü dekorasyon sürecinin son aşaması olan tablo seçiminin sürekli es geçilmesinin sonucunda duvarlar boş kalmakta ve bu da mekanın ister istemez soğumasına neden olmaktadır. İşte bu soğukluğu da ancak dekoratif tablo ve kişinin beğenilerine uygun dekoratif obje modelleri ile aşabileceğimizin doğru bir bakış açısı olduğu kanaatindeyim.

Genç odası dekorasyonunda dekoratif tablo modellerinden başka dikkat edilmesi gereken bir diğer şeyin de mobilya takımı olduğunu düşünüyorum. Çünkü dekorasyonun ana temasını oluşturacak bu mobilya takımlarının son derece titizlikle seçilmesi gerekiyor. Gençlerin beğenisine uyan ve aynı zamanda da ergonomik bir tasarıma sahip olabilen mobilyalar sayesinde uzun yıllar boyunca aynı dekorasyonu beğenerek kullanabileceğinizden emin olabilirsiniz. Bu noktada dikkat edilmesi gereken nokta, elbette ki mobilyaların kalitesi olacaktır. Genç yatak odası için alınacak olan yatak, çalışma masası, kütüphane ve gardırop gibi mobilyalarda modernizm yaklaşımına uygun modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca odada yaşayan kişinin kişisel beğenilerine ve hobilerine uygun minik aksesuarlar ve posterlerden de faydalanabilirsiniz. Bu noktada sportif bir gencin tuttuğu takıma ait renklerin, flamaların dekorasyonunda ön plana çıkarılmasının onu ne derece mutlu edebileceğini düşünebiliyor musunuz?

Genç odası dekorasyonunda bütünlüğü sağlayacak dekoratif tabloları internetten online bir şekilde satın almaya ne dersinizi? Eğer cevabınız evet ise, sizleri Pluscanvas.com’u ziyaret etmeye davet ediyoruz!
makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.