-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Güzelleşelim Android Uygulaması

ads
ads
Akıllı cep telefonlarının küçük birer bilgisayar haline gelmesiyle artık pek çok konu hakkında fikir alabiliyoruz. İndirdiğimiz uygulamalar sayesinde işimize yarayacak yeni bilgiler öğreniyoruz. Şu sıralar oldukça popüler olan uygulamalardan birisi olan Güzelleşelim uygulaması ile kadınlar artık makyaj yapmanın inceliklerini çok daha kolay bir şekilde öğrenebilecek. Uygulama içerisinde yer alan kategorilerden faydalanarak pek çok güzellik işlemi hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.

Güzelleşelim Android Uygulaması


Her bayanın kendine göre bir güzelliği vardır. Fakat bayanların güzel olmasını sağlayan güzellik işlemleri de kişiden kişiye göre değişmektedir. İşte bu uygulama sayesinde artık bu konuda bayanlar hiç sıkıntı çekmeyecekler. Çünkü uygulama içerisinde daha güzel olmak için uygulayacağınız güzelleşme yöntemleri hakkında bilgiler veriliyor. Üstelik bu bilgiler videolarla da anlatılıyor. Bu sayede çok daha kolay bir şekilde ne yapmanız gerektiğini öğrenebiliyorsunuz.

Uygulamayı tamamen ücretsiz bir şekilde Googleplay’den indirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra eğer Googleplay’e ulaşamazsanız, alternatif inceleme ve indirme linki olarak http://www.tamindir.com/guzelleselim/android/ adresini kullanabilirsiniz.

Uygulamada toplamda 6 farklı güzellik kategorisi bulunuyor. Bunları sıralayacak olursak;
Makyaj: Makyajı nasıl yapmanız gerektiği ve hangi makyaj teknikleri ile daha güzel görüneceğiniz hakkında kaliteli içerik yazıları ve videoları bulunuyor.

Saç: Popüler saç modelleri ve bu saç modellerini nasıl yapacağınız hakkında bilgiler veriliyor.
Tırnak: Oje sürerken nelere dikkat etmeniz gerektiği, tırnaklarınızın bakımını nasıl yapacağınız ve tırnak bakımı yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğiniz hakkında videolar ve yazılar bulunuyor.

Cilt Bakımı: Cilt bakımını yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiği ve cilt bakımı yaparken uygulayabileceğiniz teknikler hakkında bilgiler veriliyor.

Kendin Yap: Kendi güzellik yöntemleriniz bu alanda bulunuyor.

G-ÖZEL: Pek çok güzellik yöntemini bu alanda bulabiliyorsunuz.


Güzel olmanın bir tercih olduğunu düşünürsek, güzel olmak isteyen her bayanın kullanması gereken Güzelleşelim uygulamasını Google  Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.