-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Haber Sitesi Denhaber Hızla Büyüyor!

ads
ads
Haber Sitesi Denhaber Hızla Büyüyor!
Ülkemizde en çok ziyaret edilen internet sitelerinin üst sıralarında haber sitelerinin geldiğini söylemek sanırım bir abartı olmaz. Sosyal paylaşım sitelerinin ardından en çok haber siteleri ziyaret ediliyor diyebiliriz. Bu sitelerin arasında Denhaber sitesi git gide popülaritesini artırmakta olması dikkatimizi çekti ve biraz inceledik. Bir ziyaretçi haber sitesinden ne bekler anlayışı ile yaklaştığımız Denhaber ilk bakışta tasarımı ile ilgimizi çekti. Birçok haber sitesinde yer alan karmaşa ve göz tırmalama Denhaber sitesinde yoktu. Ardından ziyaretçilerin ilk beklediği haber hızı incelendiğinde Denhaber sitesinin entegre çalıştığı haber ajansları sayesinde ortaya çıkmaktadır.

Ayrıca da Denhaber.com sitesi haber kategorizasyonu açısından da oldukça dikkatimizi çekti. Çünkü oldukça anlaşılır bir şekilde kategorilere ayrılan Denhaber bu özelliği ile de ziyaretçilerini haber arama çilesinden kurtarmakta ve ilgi alanı veya arayışına bağlı olarak kolayca yönlendirebilmektedir. Bunun yanında Denhaber klasik haber okuma anlayışından kurtulamayanlara ise gazete başlıklarını sayfa görünümünde aktararak ta memnuniyet sağlamaktadır. Birçok site gibi Denhaber sitesi de sosyal paylaşım sitelerinde oldukça faal olarak yer almaktadır. Mobil uygulamaları ile ceplerde de yerini alan Denhaber bu özelliği ile de birçok benzerlerinden ayrılmaktadır. Görüldüğü üzere habercilik anlayışına yeni bir soluk olarak Denhaber hayatımızda maksimum yer almaya başladı. İncelemelerimiz sonucuna bağlı olarak ta bu sitenin yakın gelecekte en büyükler arasında yerini alacak gibi görülüyor. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.