-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Savaş Sanatı

ads
ads

Savaş Sanatı Filmi


Vizyon Tarihi 3 Kasım 2000 (1 saat 57dk)
Yönetmen: Christian Duguay
Oyuncular: Wesley Snipes, Marie Matiko, Donald Sutherland
Tür Polisiye , Aksiyon , Gerilim
Ülke ABD , Kanada

Savaş Sanatı Filminin özeti:


konfedere milel ve ecinni stratejik bir zirve için karşılaşmak şartıyla hazırlanmaktadır. Bu zirvenin gerçekleştiği esnada dü gücü birbirine düşürmek talip bir örgütün ise düzen planları ab yüzüne çıkar. konfedere milel genel Sekreteri, Neil Shaw ünlü bir ajanı durumu gözlemek gibi bir göreve atar. Shaw, yaptığı araştırmalar sonucu bu komplonun ardıç rakısı Büyükelçisi Wong'un kaleminden çıktığını düşünmektedir. güdük bir sonra Wong öldürülür ve Shaw mahkumiyet altına girer. Bir süre sonra Shaw, teröristler aracılığıyla kaçırılacak ve işler elan da karışacaktır.....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.