-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Hotmail Hesabınızı Gmail Adresinize Yönlendirin

ads
ads

outlook.com veya hotmail.com hesabınızı Gmail hesabınıza yönlendirme anlatımı (resimli  )


Bir çoğumuz artık google ürünlerini kullanmaktayız. Bundan dolayı mail hesap kullanıcılarının çoğu gmail kullanmaktadır. Eski gmail hesaplarınız aktif halde ancak sürekli orayı kontrol etmekten sıkıldıysanız hotmail veya outlook hesabını gmaile aktararak gelen e-postalara rahatlıkla erişebilirsiniz.

Hotmail hesabını içe aktarma ve gmail hesabına yönlendirme işlemi

İlk yapmanız gereken hotmail.com mail adresinize giriniz. Ve sağ üst bölümde göreceğiniz çark simgesine tıklayarak seçenekler sekmesine geliniz. aşağıdaki resimdeki gibi.

Hotmail Hesabınızı Gmail Adresinize Yönlendirin

Yeni açılan bölümde göreceğiniz gibi bir çok seçenek mevcut siz burada sadece 
"Diğer cihazlardan veya uygulamalardan POP ile bağlanma" kısmını tıklayarak devam edin.

Hotmail Hesabınızı Gmail Adresinize Yönlendirin 1

Yeni açılan sayfada POP ayarlarıın göreceksiniz burada yapmanız gereken POP etkinleştir bölümünü işaretlemeniz ve sonra kaydet butonuna tıklamanız yeterlidir.


Hotmail Hesabınızı Gmail Adresinize Yönlendirin 2
Bu işlemlerden sonra hotmail hesabınızla işimiz bitti. Yönlendirmek istediğiniz Gmail hesabınıza giriş yapın ve adımları takip edin.

1. Sağ üst tarafta dişli çark simgesini tıklayarak ayarlar bölümüne gelin. 


Hotmail Hesabınızı Gmail Adresinize Yönlendirin 3

Sonrasında aynı sayfada sahip olduğunuz başka bir e posta ekleyin kısmına tıklayarak yönlendirmek istediğiniz hotmail adresini yazın ve sonraki adımı tıklayın. 


Hotmail Hesabınızı Gmail Adresinize Yönlendirin 5

Bundan sonraki adımda sonraki adım diyerek geçin bir diğer adıma.  Yönlendirmek istediğiniz adresin size ait olup olmadığını kanıtlamak için sizden doğrulama isteyecek. Onay kodu gönderilecek veya size gelen linke tıklayarak bu işlemleri bitimiş olacaksıınz. Bu adımlarıda geçtikten sonra. 

Herhangi bir hatayla karşılaşırsanız sizden istenen bilgiler olacaktır. Bunlar için yapmanız gereken aşağıdaki bilgileri girmek. 


POP Sunucusu: pop-mail.outlook.com
Bağlantı Noktası: 995

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.