-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » HyperX Fury DDR3 RAM

ads
ads
Kingston'ın bundan böyle  ürün ambalajlarına sadece HyperX yazdığı markası, oyuncuların ihtiyaçlarına oldukça fazla ve farklı alanlarda çözüm sunmaya hazırlanmaktadır. Kingston'ın performans ürünlerinin çoğu artık bu marka altında toplanmış durumda ve gün geçtikçe yeni ürünler listeye ekleniyor.

HyperX Fury DDR3 RAM


HyperX Fury DDR3 RAM ÖZELLİKLERİ NELERDİR İNCELEME


8 GB'lık bir set olan bu model kullanıcıya  1600 MHz hızda çalışmaktadır aynı zamanda 10-10-10-30 gecikme süreleriyle sunulmaktadır.  Gecikme sürelerinin performans bakımından oldukça iyi yönleri bulunmakla birlikte ve özellikle de bellek denetçileri vede AMD hem de Intel tarafında, işlemci çekirdeğine alındığından beri daha çok görülür durumda olduğu anlaşılmaktadır.

HyperX Fury DDR3 RAM  Teknik özellikler


Model kodu: HX316C10FWK2/8
Standart: DDR3
Boyut: 2 adet 4 GB parça
Hız: 1600 MHz DDR
Gecikme süreleri: 10-10-10-30

Kaynak >> shiftdelete.net

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.