-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sevil Uyar Kimdir?

ads
ads
Sevil Uyar Kimdir?

Sevil uyar, sevil uyar kaç yaşında?, sevil uyar nereli?, sevil uyar biyografgisi

Doğum yeri İstanbul 1982 tarihinde hayata gözlerini açmıştır.  Şuan 32 yaşındadır. Boyu 1.75 cm fiziki ölçüsü 86-69-95'dir.


1982 yılında  İstanbul'da doğan ve  Türkiye Veet 5. seçilen  Sevil Uyar, duruşu ve bakışıyla  dikkatleri çekerek modellik ve oyunculuğa hak kazanmıştır. Bazı  ajanslarla anlaşma yaparak bir çok projede yer almayı başarmıştır. .İlk “Tadımız Kaçmasın” dizisi ve Smile, ADSL ve Cornetto reklamlarında boy gösteren ünlü manken  Uyar Gökhan Özen ile “Yalan Dünya” dizisde oyunculuk yapmaktadır. Keremcemin başrol aldığı  Aşk Oyunu adlı televizyon dizisinde  yasemin karakterini canlandıran güzel manken ve oyuncu , dizinin sona ermesinden dolayı  Star Tv de magazin programını sunmaktadı8r.  Sevil Uyar aynı anda  Yalan Dünya dizisinde Azra Peksoy olarak oyunculuk yapmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.