-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Beyaz Karanfil Dizisi Başlıyor

ads
ads
Eylül ayında dizi sezonunun açılmasıyla yepyeni bir dizi bizleri bekliyor olacak. Beyaz Karanfil dizisi daha şimdiden izleyicilerin beklentilerini yükseltmiş durumda. Henüz yalnızca birkaç fragmanı yayımlandı fakat kurgusuyla, konusuyla öteki dizilerden sıyrılacak gibi görünüyor. Kalitesini koruduğu takdirde izleyicilerin gözünde bambaşka bir yere sahip olması kaçınılmaz. Dizi yorumcuları ve eleştirmenlerin yaptığı olumlu eleştiriler de gösteriyor ki, bu yeni dizi birçok insanın beğenisini kazanacak bir konuya ve işleyişe sahip.

Dizinin kadrosu özellikle Kurtlar Vadisi takipçilerine epey tanıdık gelecek. Çünkü bu dizide uzun yıllar bulunmuş, önemli rollerde görev almış birçok isim yeni sezonda Beyaz Karanfil’de yer alacak. Abdülhey karakteriyle yıllarca yakından tanıdığımız Kenan Çoban bu dizide Zülfü karakterini canlandırıyor. Zaza karakterini canlandıran Ali Sürmeli bu dizide Osman karakteriyle karşımıza çıkacak. Abdülhey karakterinin Kurtlar Vadisi dizisinden ayrılmasından sonra karşımıza çıkan ve epey kişinin beğenisini kazanan Hakan Boyav ise dizinin bir başka önemli oyuncusu. Hakan Boyav bu dizide Salih karakterini canlandırıyor. Oynayan ekipte dikkatleri üzerine toplayan diğer bir isim de hepimizin yakından tanıdığı Chloe Loughan.
Magazin haberlerinde sıkça ismine rastladığımız Chloe Loughan Serdar Ortaç’ın sevgilisi ve Türkiye’de ilk kez böyle bir projede yer alacak. Onun oynayacağı karakterin ismi ise Berrak.

Beyaz Karanfil yakında başlayacak olması sebebiyle konusunu genel hatlarıyla ortaya çıkarmış durumda. Dizide gerek Türkiye’deki gerekse dünyadaki gençlerin en büyük problemlerinden biri olan uyuşturucu konusu işlenecek. Dizide uyuşturucunun nasıl bir illet olduğu ve bu maddelere, bağımlılığa ve maddelerin dağıtımına karşı bir savaşa girişecek olan Kenan Çoban’ın yani Zülfü’nün hikayesi anlatılacak.

Beyaz Karanfil Dizisi Başlıyor


Yakını Osman’ın evinde müştemilatta ailesiyle birlikte görev alan Zülfü bahçivanlık yapmaktadır ve Osman’ın ne işle uğraştığıyla ve geçimini nasıl sağladığıyla pek de ilgilenmez. Bir gün Osman, bir pakedi bir yere ulaştırması için Zülfü’ye verir ve teslimat sırasında Zülfü yakalanarak gözaltına alınır. Daha sonra Zülfü, Osman’ın esasen büyük bir uyuşturucu şebekesinin başındaki isim olduğunu öğrenir. Pakedi teslim aldığı kişiyi yani Osman’ı ele vermeyen Zülfü tutuklanır ve Osman’dan kendisini hapishaneden kurtarmasını ya da ailesinin geçimini sağlamasını umar. Üç yıl boyunca hapishanede kalan Zülfü çıktığı gibi intikam uğruna uyuşturucu işine girer ve olaylar gelişir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.