-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bilio.com Çay Makinesi ve Kahve Makinesi Macerası

ads
ads
Anneler günü için anneme hem çok güzel hem de kullanışlı bir hediye almak istiyordum. Ancak çalışan biri olduğum için ne tek tek mağaza gezebilecek vaktim vardı ne de pahalı bir fiyattaki ürünü satın alabilecek durumum vardı. İşte benim gibi tek tek mağaza dolaşmak istemeyen her birey için söz konusu Bilio firması en ucuz ve en kaliteli olan ürünleri bireylere tanıtmak adına hizmet sunduğunu tesadüf eseri öğrenmiş bulunmaktayım. Hemen internet sitesine giriş yaptım ve annem için en uygun bir hediye olan çay makinesi almaya karar verdim.

İnternet sitesi içerisinde hem her ürünün özellikleri hem de fiyatları her birey için tek tek sunulmuş. Annemden hemen sonra anneannem için ise de bir anneler günü hediyesi almaya karar verdim. Çünkü oldukça sıkıcı ve aynı zamanda da yorucu bir süreç olan alışveriş yapmak işlemi söz konusu bilio ile hem çok hesaplı hem de çok daha kolay bir hale gelmiştir.

Anneannemin misafirlerini yorulmadan hizmet edebilmesi ve tüm misafirlere aynı anda en güzel kahveleri ikram edebilmesi adına anneanneme kahve makinesi almaya karar verdim. Hem çok ucuz hem de kaliteli olan en iyi makinenin hangisi olduğunu yorulmadan internet sitesi aracılığı ile kolayca öğrendim.

Son olarak da internet sitesi içerisindeki ürünlere bakar iken gözüme tüm markaları ve fiyat aralıkları ile çarpmış olan tost makinesi ile karşılaştım. Son derece karlı ve kolay bir alışveriş yapmış olduğum için bunu da kendime hediye almış bulunmaktayım. Zaman kazandıran söz konusu hizmet hem çok cazip hem de çok kolaydır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.