-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Ello Nedir?

ads
ads
Ello Nedir?

Ello Ne Anlama Gelir? Ello Ne Demek? Ello Sosyal Paylaşım Sitesi


Adı Ello olan sosyal ağ facebook'a rakip olacak gibi gözükmekte. 2 Milyarı aşkın kullanıcıya ulaşan ello Facebook Sosyal paylaşım sitesine rakip olmak için hazırlanıyor.

Bildiğiniz gibi dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook ve buna rakip olacak çok az site ya var yada yok ancak ello en büyük rakiplerinin arasında yerini almaya hazırlanıyor.

Her geçen gün kullanıcı sayısı çoğalmakta olan ello iyi bir yere geldiğini söyleyebiliriz. Bu sosyal paylaşım platformunun en güzel özelliği ise sitede reklam yayını olmayacak. Bunu ello'nun yöneticileri açıklamıştır.

Ancak ello sitesine üye olmak için belirli bir ücret yaklaşık 2 .$ gibi bir fiyat ödemeniz gerekmektedir. Uzun çalışmalar sonucunda sosyal ağ facebook'a alternatif olarak ciddi bir rakip olacağı gözlemlenmektedir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.