-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Estetik Cerrahi’ye Büyük İlgi

ads
ads
Vücutlarındaki bazı bölgelerini beğenmeyen insanların tercihi estetik tedavi olmuştur. Estetik cerrahi tedavi plastik cerrahi uzmanları tarafından yapılmakta olup,  son derece başarılı bir uygulamadır. Sanat ve spor dünyasının seçkin isimleri tarafından yaptırılarak popüler hale getirilen estetik uygulaması, ülkemizde genelde yaşı ilerleyen vatandaşlar tarafından yapılmaktadır. Ülkemizde plastik cerrahları tarafından yapılan en yaygın estetik uygulamaları meme, burun, karın ve kulak konusunda estetik olmuştur.


Lokal ve Genel anestezi ile yapılan bu operasyonda başarı oranı yüzde 100’ e yakın orandadır. Pürüzsüz ve dolgun bir cilde sahip olmak için yaptırılan estetik uygulaması ağrısız olup, iyileşme süreci yaklaşık 15 gün sürmektedir. Ülkemizde estetik uygulaması yapan birçok plastik cerrahi uzmanı bulunmaktadır, ancak bu uzmanlar içerisinde tercih yaparken estetik yaptıracak insanların, konusunda uzman, maddi ilişkilerden çok, müşteri memnuniyetini misyon edinen anlayış içerisindeki plastik cerrahları tercih edilmelidir. 

Her Alanda Estetik Tedavisi

Hizmet ve çalışma politikası ile dikkatleri üzerine çeken Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahı Uzmanı Doç Dr Fatih Peker sunduğu hizmet ile büyük başarılara imza atmıştır. Estetik cerrahi tedavi bazı insanlar tarafından özel olarak yaptırılan bir uygulama olsa da, bazı insanlar tarafından ise mecburu uygulamalardan birisi olmuştur. Yüz ve farklı bölgelerde oluşan yanık, ve doku kaybı plastik cerrahi uzmanları tarafından tedavi edilmektedir. Son dönemlerde insanların estetik merkezlerine rağbet gösterme nedenlerinin başında burun estetiği gelmektedir.

Estetik Cerrahi’ye Büyük İlgi


Burun yapısını büyük veya yamuk gören bayanlar yaptırdıkları estetik uygulaması ile şık bir görüntüye sahip olurlar. Estetik Merkezlerinde Burun Estetiği, Meme Estetiği, Karın Germe, Liposuction, Kulak Estetiği, Medikal Estetik ve Saç tedavi uygulamaları yapılmaktadır. Son derece olumlu sonuç veren bu estetik uygulamalarda Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahı Uzmanı Doç Dr Fatih Peker estetik cerrahi konusunda sihirli dokunuş yapmaktadır.

Detaylı bilgi için: http://www.fatihpeker.com.tr

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.