-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Eve Ait Ne Arıyorsam Herşey Bilio'da!

ads
ads
Eve Ait Ne Arıyorsam Herşey Bilio'da!
Annemin o güzel yemeklerini pişirebilmesi için mini fırın almaya karar vermiştim. Ancak hangi siteden alacağıma karar vermem almaya karar vermek kadar kolay olmamıştı. Bir yerde çok ucuz bir yerde ise çok pahalı iki yolda da güvensizliğe düşmüştüm. Ucuz alırsam kalitesiz mi olur, pahalı alırsam fazla paramı vermiş olurum bilemedim.

Araştırmalarım sonucu bilio.com’u bulmuştum ve derdime derman olmuştu. Tüm mağaza isimleri ve fiyatlarını görüyordum. Mağazaların aldığı yorumlar ile de hangisinin benim için en iyisi olabileceğini seçebiliyordum. Aynı sitede tüm mağazalar ulaşarak yorulmadan tek tek aramıyordum. Tek tık altında yüzlerce mağazayı bulmuştum.

Abim evleniyordu mikro dalga fırın almak istiyorlardı. Evlilik telaşından mikro dalga fırın araştıramıyorlardı. Bilio.com onlara yardım etti ve zaman harcamadan en güzelini buldular. Şimdi çoğu alacaklarını buradan gerçekleştirip kendilerine zaman ayırıyorlar.

Evimizin ankastre set ihtiyacı vardı. Nerde, nasıl bir fiyata bulacağımızı hiç bilmiyorduk. Bilio.com sayesinde yer ve fiyat aramadım elimizin altında tüm fiyatlarını, özelliklerini ve güvenirliğini gördük. Kolaylıkla seçtik.
Bilio bizi büyük bir dertten kurtardı zamanımız arttı ve uzun süre düşünmek zorunda kalmadık.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.