-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Garip Bir Hikaye

ads
ads
Garip Bir Hikaye
Hikayeler ne kadar gerçek olur bilinmez ama garip olan bir hikayeyi size yazmak istiyorum. Okuyun kararınızı verin bu tür olaylar olabilir mi olmaz mı? buna sizler karar vereceksiniz ancak değişen hiçbir şey olmayacaktır.

Hemen hemen 150 yıl önce yaşanmış bir olay:

Olayın yaşandığı yerde bir tane tünel var ve çıkışı güneye bakıyor. Bunun çok yakınlarda ise bir dağ evi varmış. Ve bu evde bir gün büyük bir yangın çıkmış küçük bir kız çocuğu koşarak yakınlarında bulunan tünele sığınmış bu arada üstündeki ateşi söndürmek için ama ne yaptıysa kendini ateşlerden koruyamayarak yere yığılıp kalmış ve sonunda ölmüş. İlginç olan iddia ise gece vakti tünele girip dik bir şekilde bir kibrit alıp yaktığınız zaman alevleri hemen sönüyor ve ardından bir kız çocuğunun çığlığını duyuyorsunuz.

Bunun gerçek olup olmadığını anlamak için o tünele giderek kibrit yakmayı denemek.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.