-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Visual Studio Eski Ayarlara Geri Dönmek

ads
ads

Microsof Visual Studio Programını Varsayılan Ayarlara Geri döndürmek  Reset Atmak.


Microsof Visual Studio dünyadaki en iyi yazılım programıdır. Ve bununla bilgisayarlarınızda kullandığınız neredeyse tüm programlar dahildir. Eğer sizde Visual Studio programı ile program yazıyorsanız, bazen bazı hatalar ile programda değişiklikler yapmış olabilirsiniz bu yüzden bazı aksaklıklar çıkabilir. Bundan dolayı programı tamamen varsayılan ayarlara döndürmeyi anlatacağım.

Ben anlatımı Vb.Net 2010'a göre anlatacağım hemen hemen her sürümünde ayarlar aynıdır. Menülerin yerleri değişik olabilir.

Visual Studio 2010 üst menü kısmından Tools olana tıklayın ve ardından açılan menüde Import and Export Settings tıklayın. Karşınıza bir pencere çıkacak içerisinde 3 seçenek var biz en alttakini işaretleyeceğiz. "Reset All Setting" işaretleyerek ileri (Next) butonuna tıklayın bir kaç kere Next butonu çıkacak hepsini tıklayarak geçin ve en sonunda Finish butonuna tıklayarak sonlandırın.

Bu ayarları yaptıktan sonra "Microsof Visual Studio" programınız varsayılan ayarlara geri dönmüş olacak.

Ayalarları yapmak için sizler için video hazırladım aşağıdaki video ile daha rahat işlemleri yapabilirsiniz.

Vb.Net 2010 reset Atmak Video izle


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.