-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Subway Surfers Oynamaya Başla

ads
ads
Subway Surfers Oynamaya Başla
Subway Surf oyunları son zamanların en çok oynanan telefon uygulamasıdır.

Kısaca sizlere oyunun nasıl oynandığı konusunda bilgiler verelim.

Genelde telefon ile oynamayı tercih eden bir kitle var ve bu sebepten ötürü de oyunu oynarken yapmanız gereken tek şey tehlike anında hemen boş alana kaçmak, orada yer alan altınları ve bonusları toplamaktır. Subway surf oyunu oyna, eğer bonusları ve altınları toplarken arkanızdan koşan güvenlik görevlisine yakalanır veya trenlere çarparsanız, bu oyundan elenmenize sebep olur. Oyun süresi boyunca her ne kadar bonus toplamakla beraber ekstra puanlar kazansanız da, aynı zamanda koşma aralığınıza göre de oyun sizlere puanlar verecektir. Bu da oyunun daha başarılı olmasını sağlamak ile birlikte sizleri finale kadar geçirecek ve oyundan da tam puan alacaksınız.

Oyun içersinde ki doğru hamlelerin yerinde ve tam olarak anlamlı olmasına da özen gösterin. Tamamen oyuna odaklanarak bu aşamalardan başarılı puanlar toplayabilir, finale kadar da çıkma hususunda başarı elde edebilirsiniz. Keyifli, bir o kadar da tamamlanabilmesi kolay olan bu oyun tarzında ki belli aralıklı puanlar ile de hızlanacak, subway surf oyunu sırasında da daha hızlı bir gidişat sergileyebileceksiniz.

Hemen android veya diğer application hizmetinizden oyunu telefona kurabilir, dilediğiniz her yerde de oyunu oynayabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.