-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yeniz Sezonu ile (Kurtlar Vadisi Pusu)

ads
ads

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon 2014


Yeniz Sezonu ile (Kurtlar Vadisi Pusu)
Kurtlar Vadisi Pusunun yeni sezonunun ilk bölümü 18 Eylül 2014 Perşembe akşamı ekranlara gelecek. Uzun yıllardan beri ülkemizin en çok izlenen filmlerinin başında yerini alır. Yıllar geçmesine rağmen izleyici kitlesinde sürekli artış olan ve gündemde ki konuları ele alan efsane dizi "Kurtlar Vadisi Pusu" yakın bir zaman içinde yeni sezonunun açılışını yapacak.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin hayranları Perşembe gününü sabırsızlıkla beklemektedir. Yeni bölümünde izleyiciyi ekranlara kitleyeceğinden hiç şüphemiz yok. Bundan önceki sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Atv ekranlarında yeri almaktaydı. Yeni sezonla birlikte artık sevilen diziyi Kanal D ekranlarından izleyebileceksiniz.

Yeni ve sezonun ilk bölümü olan 230. bölümün fragmanları yayınlanmıştır. 230. bölümde açılışında "Andy Garcia" olacak ve dizide rol alacaktır. 2005 senesinde gene kurtlar vadisinde rol almıştı. Dizinin fragmanlarını ve Perşembe günü canlı olarak izlemek için Kanal D'nin sitesinden kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu Hangi Gün ve Saat Kaçta.


Kanal D' ekranlarında 18 Eylül 2014 Perşembe akşamı Saat 20:00'da ekranlarda olacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.