-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » 3D Uçak Oyunları

ads
ads

3D Uçak Oyunları

Çocukluğumuzdan beri birçoğumuzun hayallerinde uçabilmek var. Bu çocuklukta havalanıp kanat çırpabilmekken, yaş ilerledikçe biraz daha gerçeğe bürünüyor ama yine hayaller aynı. Tek değişense hayallerin daha gerçekçi şekilde olması. Savaş uçağı sürebilmek, paraşütle uçaktan atlamak gibi bir özlem halen içimizde bir şekilde kalıyor. Tabi bunları da yapabilmek gerçekte çok zor olduğu için uçmak isteyenlerin yeni gözdesi 3D Uçak Oyunları.
Pilotların bile eğitim için simülasyonlarla eğitildiği bir dünyadayız ve artık oturduğumuz yerden online olarak bir uçak sürme oyunu ile istediğimiz uçağı istediğimiz yerden kaldırıp, bir pilot edasıyla istediğimiz yere uçurabiliyoruz. Artık oyunlar o kadar gerçekçi ki, bir pilotun yapması gereken her şey ve bir uçakta yer alan bütün detaylar oyunlarda da mevcut. Öyle ki; oyunda bir uçağı yerden dahi kaldıramamanız olası. İşi biraz kıvırmaya başladıktan sonra uçağı havalandırabilirseniz göklerde süzülmek büyük keyif verecektir ama pilotlukta ustalığın nişanı olan şey ne uçuş ne de kalkış. İyi pilot uçağı yere en iyi şekilde indirebilendir. Bu yüzden önce 3DUçak Park Etme oyunları ile başlayıp kontrol kabiliyetinizi artırmanız gerek.

Artık iyi bir pilot olduğunuzu düşünüyorsanız, sırada savaş uçakları ile çıkacağınız zorlu görevler var. 3D Uçak Oyunları’nın en zorları tabi ki gerçekte de olduğu savaş uçaklarını sürmek. Uzun süren denemelerin ardından iyi bir savaş pilotu olduğunuzu düşünüyorsanız savaş pilotu olarak göreve bile çıkabilirsiniz. Tek yapmanız gereken internetten uçak sürme oyunlarının yer aldığı güzel bir site bulmak.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.