-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Özel Franke Servis Telefonu : 444 1 494

ads
ads
Franke markasını tercih etmeye devam ediyorum ve sorun yaşamadığım tek marka diyebilirim. Servis hizmetleri benim için önemli ve yalnızca yetkili servis firmalarının değil, özel servis firmalarının da etkili bir çalışma yapması gerekiyor. Franke özel servis firması, bu markanın en güvendiğim adreslerinden biridir ve siz değerli okurlarıma da gözüm kapalı tavsiye edebilirim.

Özel Franke Servis firması hakkında detaylı bilgiler sunayım ve sizler de bilgi sahibi olun istiyorum. Sektörün öncü firmalarından biri olan ve maddi anlamda sizleri herhangi bir sıkıntıya sokmayacak olan ender firmalardan bir tanesidir. Neden bu firmayı tercih etmelisiniz sorusunun bana göre en net cevabı garantili servis hizmeti ve güler yüzlü personeldir.

Özel Franke Servis Telefonu : 444 1 494


Gelelim garantili servis hizmetlerine ve sizlere ne gibi bir artı sunduğuna. 1 yıl boyunca garanti altına alınan ürünlerinizde diyelim ki farklı bir sorun yaşadınız ve bunun sorumlusu olarak da firmayı gösteriyorsunuz. 444 1 494 numaralı telefondan firmaya ulaşarak sorunu dile getirmeniz yeterli olacaktır. Aynı gün evinize geliyorlar ve sorunu ücretsiz olarak çözüyorlar.

1 yıl için sizlere garanti veren ve karşılıklı güven ilkesine bağlı hareket eden bir firma, bu yüzden tercih etmeniz için önemli bir neden var diye düşünüyorum. Güler yüzlü personel için de yukarıdaki numarayı tuşlamanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Detaylar için ; http://www.frankeservis.co

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.