-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » The Walking Dead 5.Sezon Son Bölüm

ads
ads

The Walking Dead 5.Sezon 2. Bölümü Yayınlandı!



Dünyanın çok izlenen dizlerin en başında "The Walking Dead" dizisi gelir. 1. sezonundan itibaren izlenme rekorları kıran dizi 5. sezona girmiş bulunmakta The Walking Dead dizisinin 1. bölümü geçen hafta yayınlanmıştır. 5. sezonun 2. bölümüde yayınlanmıştır.

The Walking Dead tutkunlarının her hafta sabırsızlıkla beklediği bölümleri internet üzerinden izleyebileceğiniz birçok site bulunmaktadır. Dizi yaklaşık 45 ile 50 dakika sürmekte ancak gelecek bölümleri merak içinde bekliyorsunuz.

Dizi zombi dizisidir. Bir virüs neticesinde insanlar ölüyor ancak zombi olarak hayatta kalıyorlar. İnsanları yiyerek ve ısırarak bu virüsü tüm insanlara yaymayı başarmışlardır. Ancak eyalette virüs kapmamış bir çok insan bulunmakta. Hayatta kalan kişiler aylaklardan kendini korumak için çeşitli yöntemler denemektedirler. Fakat birçoğu zombilerin kurbanı olmaktan kurtulamıyorlar.

The Walking Dead dünyada en farklı zombi dizilerinden ve en çok izlenen reyting rekorlarıın alt üst eden dizidir. Türkçe adı "Yürüyen Ölüler"dir.

Yürüyen ölüler dizisini ilk defa izleyecekseniz eğer 1. sezondan başlayarak sırasıyla devam etmeniz yeterli olacaktır. Bundan önceki sezonların çoğu Türkçe dublajdır. Ancak 5. sezonun Türkçe dublajı henüz çıkmamıştır. İzlemek isteyen kişiler alt yazı ile izleyeceklerdir. Ve bu şekilde daha orjinal olmakla birlikte diziden daha büyük keyif alacaksınız. Alt yazılı olarak izlediğiniz diziye alışırsanız eğer Türkçe dublaj olanlarını bir kenara atacağınızdan eminiz. 


The Walking Dead 5.Sezon Son Bölüm


İF ailesi olarak biz dizilere yer vermiyoruz sadece tanıtımını yapmaktayız. İnternet üzerinden bu diziyi izlemek için birçok site bulabilirsiniz saygılar.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.