-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Windows 10

ads
ads

Windows 10 Tanıtıldı.


Hemen hemen herkesin kullandığı işletim sistemi Windows dünyanın en iyi yazılımlarının en başında gelir. 30.09.2014 tarihinde Microsoft'un işletim sistemi Windows 10 tanıtımı gerçekleşti. Sadece basın mensuplarına açık olan tanıtımda Windows 10'un özellikleri açıklandı.

Windows 10 Özellikleri nelerdir?


En üstün özelliği kullanıcıya doğru ve eksiksiz deneyim sunmaktadır. Başlat butonuna basıldığında klasik olan başlat menüsü yer almaktadır. Buda en dikkat çekici özelliklerindendir. Başlat menüsündeki menüleri kendinize özel şekilde boyutlandırabiliyorsunuz.

Windows 10


Windows 10 işletim sistemi şimdilik tamamlanmamıştır. Bundan dolayı kullanıcılar biraz daha beklemek zorunda. Uzun süreli test aşamaları ve incelemeler yapılarak sonra kullanıcıya sunulacaktır.


Komut satırına yıllar sonra gelen CTRL V ile yapıştırma desteği de Windows 10’un önemli özellikleri arasında yerini almaktadır. Windows 10 tahmini olarak 2015 yılı sonuna doğru çıkması bekleniyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.