-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Güzel Kokulu

ads
ads
İmam Şibli (k.s.) Anlatıyor:

"Komşularımdan biri vefat etmişti. Rüyamda onu gördüm. Allah Teala'nın ona nasıl muamele ettiğini sordum. Bana şöyle dedi:

- Ey Şibli! başıma çok korkulu işler geldi. Hesaba çekilip sual sorulurken çok sıkıntı çektim. Kendi kendime, 'Bu sıkıntı ve musibet bana nereden geldi? Halbuki ben müslüman olarak ruhumu teslim ettim' diye düşünürken, bana şöyle dendi:

Güzel Kokulu


'Bu sıkıntı ve musibet, dünyada iken dilini ihmal etmen sebebiyledir.' Bu sırada Münker ve Nekir ismindeki melekler bana doğru gelirken,  onlarla benim arama hoş kokulu, yakışıklı bir şahıs girdi. Ona kim olduğunu sordum. Bana şöyle dedi: 

'Senin dünyada iken Resulullaha (s.a.v.) okumuş olduğun çok salavattan yaratıldımç Her sıkıntında sana yardım etmekle emrolundum."

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.