-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » hotbiber.com yemek tarifleri

ads
ads
Uzun bir aradan sonra site tanıtımı yazmaya tekrar başladım. Geçen gün aramak zorunda kaldığım bir tarif üzerine, karşıma çıkan yemek tarifleri sitelerindenözellikle bir kısmı oldukça gereksiz içerik ve reklama sahipti. Bende aralarında en çok beğendiğim hotbiber isimli yemek tarifleri sitesini burada tanıtmayı uygun gördüm.

Site güzel bir tasarımı ile karşıladı beni. Reklamların çok olmaması, sitenin basit ama oldukça şık bir tasarıma sahip olması artı değer katıyor. Onlarca kategoride bulunan yemek tarifleri, belliki isminden de anlaşalacağı üzere denenmiş ve öyle girilmiş. Tarifler sayfasından sitedeki yemek tarifleri kategorilerine detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

yemek tarifi sitesi


Diğer yemek tarifleri sitelerinin aksine her tarif olabildiğince kısa anlatılmaya çalışılmış. Çünkü birkaç site biliyorum ki sırf uzun uzun yazmak için ilgili tarif gereğinden fazla uzatılmış oluyor.

Ama hotbiber için bu tip birşeyi söylemek ne mutlu mümkün değil. Çorba tarifleri kategorisi aradığım çorba tarifinin yanı sıra daha başka ilgi çekici ve ilginç tariflere de sahipti. Zaten her yazının alt kısmında o yazı ile ilgili onlarca benzer içeriği bulma imkanı veriyor sistem. Kısaca bu siteyi sizlere tavsiye ediyorum. Favori sitelerinizin arasına alabilirsiniz. Kısa bir geçmişi olsa dahi üç yüzden fazla tarifi ile şimdiden vazgeçilmez yemek tarifleri sitesi olmaya aday.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.