-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Reaksiyon Dizisi Son Bölüm

ads
ads

Reaksiyon Dizisi 10. Bölüm İzle

Star televizyonun aksiyon içerikli dizisi kısa zamanda büyük hayran kitlesini ekranlara kitledi. Dizide Abbas'ın söylemiş olduğu şarkı izleyiciyi oldukça duygulandırdı. Reaksiyon dizisinin 10. bölümünde yaşanan gelişmenin özeti:

Abbasın söylediği 'Saçlarını yol getir' türküsü büyük yankı uyandırdı. Ekranları başında dinleyenler bu türküyle çok duygulandı. Son bölümde oğuz yoğun bakımdaydı nihayet yoğun bakımdan çıkarak kendine gelen Oğuz'ın tekinden tek isteği oldu. "İbrahimi bana getir" demesiydi. Tek isteği ibrahimi ona getirmesiydi. 


Reaksiyon Dizisi Son Bölüm


Yavuz ile Tekin bu istekten sonra intikam için kolları sıvar. İbrahimi bulmak için çabalarını gösterirler. Sonunda İbrahimin ikamet ettiği yeri bulurlar ancak tam o sırada gelen bir telefonla dünyaları yıkılır. Duygunun ölüm haberi verilir ve Oğuz için daha büyük bir acı başlamış olur. İbrahimden intikam almak için planları yaparlar ancak İbrahim çok zaman önce tuzak kurmuştur.


Reaksiyon - 10. Bölüm Star Tv sitesinden izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın


http://www.startv.com.tr/dizi/reaksiyon

Bir önceki dizi tanıtımı >>  Kiraz Mevsimi 20. Bölümü İzle

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.