-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Keşfedilmek İçin Takipçi Satın Alın

ads
ads
instagram
Instagram hesabı kullanan ve fotoğraflarını burada paylaşmayı seven pek çok insan sosyal medya profillerinden facebook ve twitter uygulamalarında da paylaştıkları fotoğrafları yayınlamaktadırlar. Bu aşamada paylaşılan fotoğrafların üzerindeki instagram aracılığıyla ibaresi ile insanlar sizin instagram profilinizi bulabilir ve bu sayede sizi takip edebilirler. Bunun dışında cihazınızdan facebook senkronizasyonu yaparak da kullanıcılarınızı artırabilirsiniz. Fakat söz konusu bu durumların her biri belirsiz bir süreci kapsamaktadır.

Beklemek istemeyen ve bir anda takipçi sayısının 100-500 civarında artmasını isteyen bireylerin oluşu ile instagram takipçi satın al uygulaması devreye girmiştir. Uygulama kapsamında takipçi sayısına göre maddi boyutlar belirlenmiş ve bu paketlerin her birine belirli bir miktar ödeme yapılması için fiyat biçilmiştir. İstediğiniz kadar kullanıcı tarafından takip edilebilmek için uygun fiyatlar kapsamında ufak ödemeler yapabiliyor ve dakikalar içerisinde takipçilerinize kavuşabiliyorsunuz.

Sosyal medya hesaplarınızda daha çok insan tarafından keşfedilmenizi sağlayacak olan bu uygulama sayesinde popüler bir birey olarak özgüven tazeleyebilirsiniz. İnsanların yorumlarına da açık olabilen fotoğraflarınızın başka bireyler tarafından beğenilmesi hem mutluluk verici hem de enerji yükselten bir durumdur. Gün içerisinde üzerinizde biriken yorgunluğu atabilmek için instagram sayfanızda gezinebilir ve siz başkalarını takip ederken yüzlerce bireyin sizi takip edişine izleyici olabilirsiniz. instagram takipçi satın al alternatifi ile pek çok ülkeden birey, popüler olmak adına takipçi edinmektedir

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.