-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » LG L Prime ve G2 Lite

ads
ads

LG L Prime ve G2 Lite Tanıtımı Gerçekleşti!


LG son zamanlarda orta seviye cihazlarının tanıtımını sıklaştırdı. LG, Brezilya sitesi vasıtasıyla , LG L Prime ve G2 Lite isimli yeni cihazları tanıttı.

Gayet başarılı modeller arasında yerini alan LG bu yeni cep telefonu ile güzel özelliklere sahip cihazının özellikleri aşağıda:

LG L Prime Özellikleri:


LG L Prime, 5 inç ekranı ilgiyi çekmektedir. Bunun yanı sıra , 480p çözünürlük pek başarılı görünmediği gözlemlenmektedir.

1 GB RAM ve 8 GB kadar depolama hacmi mevcut.  LG L Prime, 32 GB MicroSD kart desteğinide bünyesinde barındıran model.  8 Megapiksel arka kameraya yer vermiş ayrıca  1.3 Megapiksel ön kamera bulunmakta ve 720p HD video çekme özelliğinde cihazın özellikleri arasındadır.

2360 mAh batarya ve 1.3 Ghz hızda çalışmakta olan bu model  4 çekirdekli işlemciye yer verilmiş  LG L Prime, Brezilya'da ortalama  265 $ fiyat etiketiyle satışa sunulacaktır.


LG L Prime ve G2 Lite

LG G2 Lite Özellikleri Nelerdir?

LG G2 Lite, önde 4.5 inç büyüklükte  480p çözünürlüğe sahip IPS LCD ekran bulunmaktadır.. ve bunun yanında  L Prime'ın zıt olarak  4 GB dahili depo hacmi ile  1 GB RAM ve 32 GB MicroSD kart desteği özellikleri ile iyi bir performans veriyor.

8 Megapiksel arka kısım kameraya yer verilmiş olan yeni akıllı telefon , 480p video ve VGA ön kamera desteği bulunmaktadır.G2 Lite, 1.2 Ghz hızda çalışan ve  4 çekirdekli işlemci ve 1820 mAh batarya gücüne sahiptir

Brezilya'da genel olarak  245 $ civarında satışa sunulacaktır.

Türkiye içinde ne  zaman satışa sunulacağı ve fiyatı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.