-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Özge Gürel Kimdir?

ads
ads
Fox tv'da yayınlanan "kiraz mevsimi" dizisi ile tanınan ve en çok seviken karakterlerin en başında gelir. kiraz mevsimi dizisinde başrol oyunlarından olan "Özge Gürel" Öykü acar karakterini dizide canlandırmaktadır.

Özge Gürel Kimdir?


Özge Gürel İstanbul doğumlu olup 1987 5 Şubat tarihinde doğmuştur. Uzun bir süre lise hayatı boyunca silivride yaşamıştır. Ailesinin en çok istediği iyi bir eğitim alıp meslek sahibi olduğunu söylemektedir. Güzel oyuncu Beykent üniversitesi uluslararası ticaret bölümünü okuyarak mezun olmuştur. Eğitim hayatının sonrasında oyunculuk eğitimi alarak bazı dizilerde rol almıştır. Medcezir dizisinde ada karakterini canlandırmış ve son olarak kiraz mevsimi dizisinde yıldızı daha çok parlamıştır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Güzel bir kızmış ekranlarda denk gelmedim ama ilerleyen zamanlarda iyi bir proje ile göz önüne çıkabilir benden demesi :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.