-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » PES 2015

ads
ads

PES 2015 İnceleme


Bir önceki yazımızda FIFA 15 tanıtımını yapmıştık.  FIFA'da sonra PES 2015 piyasaya çıktı. Yeni versiyonun oyunun incelemesini iF olarak yapacağız.


Futbol oyunlarını sevenler için sabırsızlıkla beklediği an geldi ve PES (Pro Evolution Soccer) son sürümü satışları başladı. 


PES 2015 Son Sürümü 11 Kasım 2014 Salı Günü Tanıtıldı


Playstation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ile PC platformunda da Windows kullananlar  için satışa çıkarılan PES 2015, geçtiğimiz hafta salı gününde Kuzey Amerika'da tanıtılıp satışa  sunulmuştu. Bunun ardından ise  13 Kasım 2014 Perşembe günü Bütün Avrupa ülkeleri ve Türkiye'de satışa sunulmuştur.


Kusursuz hiç bir şey olmadığı gibi PES oyun serilerinin de ufak tefek sıkıntları olabilmektedir. Ancak PES2015 versiyonunda lisans sorunu daha fazla şekilde karşımıza çıkabilmektedir.

İspanya, İtalya, Fransa, Hollanda, Brezilya ve Arjantin ligindeki bütün  takımların, İngiltere liginden ise sadece Manchester United'ın lisanslı bulunduğu bu  oyun  Türkiye'de tek olarak Galatasaray bulunuyor.



PES 2015


PES 2015 Fiyatı Hakkında:


39.99 $ fiyatı ile pc platformları için, PES 2015'in Steam üzerinde Türkiye fiyat etiketi ise  65 TL olarak belirlenmiştir.  Ve bu oyuna dijital ortamdan değilde ambalajlı biçimde edinmek isterseniz eğer  Pro Evolution Soccer 2015'e Aral Game üzerinden 72 TL'ye varan fiyat ile rahatlıkla sahip olursunuz.

PS4 ve Xbox One için Türkiye'de kutulu PES oyunun  fiyat etiketi  219.99 TL, PS3 ve Xbox 360 için ,se 199.99 TL olarak satışa çıkarılmış.



Bilgisayar Sistem Gereksinimleri Hakkında:


PES 2015 oyunları serisinin 14. oyunu olmakla birlikte PC gereksinimleri aşağıdaki gibi:

İşletim Sistemi: Windows 8.1 / 8 / 7 SP1 / Vista SP2
İşlemci: Intel Core 2 Duo @ 1.8 GHz (AMD Athlon Ⅱ X2 240 ya da eşdeğer işlemci)
RAM: 1 GB RAM
Ekran Kartı: nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1300 / Intel HD Graphics 2000 ya da daha iyisi
DirectX: Version 9.0c
Depolama alanı: 8 GB boş alan
Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

9 yorum:

  1. PES futbol oyunu neden bu kadar tutuldu acaba? FİFA bu seviyeye gelebilecek mi merakla ediyorum. Ayrıca indirdiğim PES W8.1 de çalışmadı, başka oyunları da çalıştırmıyor, hep dll dosyası eksik diyor.

    YanıtlaSil
  2. En sevdiğim oyun pes dir bence bu senede yine güzel bir oyun olmuş teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Fifa 2007 den sonra fifa oynamadım hiç çok nadi olmuştur o da can sıkıntısı ama pes benim için her zaman en iyisidir fifa bu konuda kendisini geliştirmeli artık düşünmek lazım neden ps cafelerde hep pes oynanıyor?

    YanıtlaSil
  4. Pes'in eski halindeb eser yok şimdi.

    YanıtlaSil
  5. Kuzey Bafralı12 Aralık 2014 01:05

    Bence Fifa 2015 ile beraber PES'e ciddi bir darbe vurdu. Her ikisini de denedim ama Fifa her açıdan çok daha iyi görünüyor. Özellikle 2 yıldır Fifanın ezici bir üstünlüğü var. Umarım Pes'te atağa kalkar da daha kaliteli oyunlara sahip oluruz.

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar iyi olsada bence bir fifa değil

    YanıtlaSil
  7. Fifa'dan daha iyi bence çok beğendim ben

    YanıtlaSil
  8. Bence çok iyi ve kaliteli olmuş

    YanıtlaSil
  9. Bence çook kaliteli olmuş,ben fifadan çokpesi daha çok seviyorum.oynaması daha rahat geliyor bana

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.