-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yeni sezon tesetturyenisezon.com 'da

ads
ads




Kapalı giyinmeyi tarz haline getirmiş hanımlara bu yazımda yeni bir sitenin tanıtımını yapacağım. "Yeni Sezon Tesettür" sloganıyla yayına giren tesetturyenisezon.com en moda, en trend, en güncel, en yeni tesettür giyim tasarımlarını bir tık kadar yakınınıza getiriyor. Hem de tüm ürün görselleriyle. Tanıtımı yapılan tüm ürünler, uzman yazarları tarafından tek tek incelenerek eleştiri ve değerlendirmeye tabi tutuluyor. Bu da alışveriş öncesi ürünlerin avantaj ve dezavantajları hakkında size ön bilgi sağlayacaktır.

Tüketici için marka artık günümüzün ürün seçimiyle ilgili en önemli kriteri haline gelmiştir. Tesettür giyimde de hanımların başlıca tercih ettiği Kayra, Setrms, Armine, Alvina, Zühre, Tuğba, Tekbir gibi markalar, çıkardıkları yeni sezon kataloglarıyla kapalı giyim trendine yön vermektedir. Stil uzmanları tarafından en güncel detaylar kullanılarak, sezonun trend renkleriyle tasarlanan koleksiyon modelleri, hanımlara hayallerindeki şıklığı vaad ediyor.

Son olarak sitede en çok dikkatimi çeken şeylerden biri de her yeni sezon koleksiyonlarının ayrı bir kategoride sunulması oldu. Örneğin Tesettür giyim 2015 sonbahar kış koleksiyonları http://www.tesetturyenisezon.com/kategori/2015-sonbahar-kis-sezonu kısmında yer almış. Hanımlara şiddetle tesetturyenisezon.com 'u tavsiye ediyorum.

tesettür

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.