-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bütün Cilt Tiplerine Uygun Maske

ads
ads
Bayanlar için en önemli şey nedir diye soracak olursak tabiki de güzellik ve cilt bakımı ilk aklan gelendir. Sırasıyla saç bakımı, vücut bakımı, giyim ve moda derken say say bitmez. Çirkin kadın yada güzel olmayan kadın diye bir şey yoktur bakımsız kadın vardır. Dolayısıyla güzel ve çekici görünmek isteyen kadın da cilt ve vücut bakımını yaptırmalı giyim ve modayı takip etmelidir.

HER CİLT TİPİNE MASKE

MALZEMELER:
  • 5 gr beyaz balmumu
  • 15 gr lanolin
  • 50 mİ gül suyu
  • 5 gr ayva ezmesi
  • 15 gr kil
YAPILIŞI:

Balmumu ve lanolini benmari usulü eritin. İçine gül suyu, ayva ezmesi ve kili karıştırın. Önceden temizlediğiniz cildinizde 25 dakika bekletip yıkayın. Vücut bakımı ve cilt bakımı kadınlar için çok önemlidir.

cilt

KURUYAN CİLTLER İÇİN ÇİLEKLİ KREM

MALZEMELER
  • 1 Avuç taze çilek
  • 1 Tatlı kaşığı yulaf unu
  • 1 Yumurtanın sarısı
  • 2 Çorba kaşığı yoğurt
YAPILIŞI:

1 avuç çileği iyice ezin ve yulaf unuyla karıştırın. 1 yumurtanın sarısı ve 2 çorba kaşığı yoğurdu iyice çırpın. Bütün bu malzemeleri karıştırıp bir krem haline getirin. Güzel kokması için içine sardunya yağı da ekleyebileceğiniz bu kremi haftada en az bir gün, 15-20 dakika yüzünüzde beklettikten sonra çıkarın.

Bu çilekli krem sayesinde cildiniz nemlenecek ve kırışıklıklarınız azalacaktır.

Yoğurt, kalsiyum içerir, cildi sağlamlaştırır. Daha fazla cilt maskesi için tıklayınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.