-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Klima servisinde inanılmaz kampanyalar

ads
ads
klima servisi 444 5 316 http://www.hdklimaservisi.com/
Soğutma sistemleri arasında yer alan klima servisi artık yazın ve kışın ısınma veya soğutma problemlerinizi kolayca çözmekte.Klima cihazlarınızın arıza bakım onarım hallerinde güvenilir ve profesyonel firma tarafından destek almak istersiniz.Bunun sebebi ise yan sanayi firmaların faiş fiyatlar ile tüketicileri kandırması,işinde profesyonel olmaması ve yasal olmadan hizmet sağlamasıdır.Firmamız bunların önüne geçerek kurumsallaşmış olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.Alanında uzman,işinde eğitimli,kaliteli,güler yüzlü ve disiplinli teknisyenler ile çalışıp tüketicilerimizin memnun olmasını sağlıyoruz.Yaptığımız işleme ve işçiliğe 1 yıl garanti süresi sağlayarak kullanmakta olduğunuz klima cihazlarınızı daha güvenilir hale getiriyoruz.Artık klimalarınız güvenilir ellerde.

Klima servisinde inanılmaz kampanyalar


klima bakımı servisi

Yazın kavurucu sıcaklarında klima cihazınızın arızalanmasını istermisiniz? Bu ve bunun gibi sorunlar ile karşı karşıya kalmamak için sizlere tavsiyemiz her sezon başında uzman servis tarafından periyodik klima bakımı yaptırmanız.Bakım yapılmayan klimaya ne olur ? ısıtma veya soğutma yapmaz,ses yapmaya başlar,bulunan ortama kötü kokular yaymaya başlar,elektirik ve enerji sarfiyatı artar.

Klima montajı servisi

Eskiden bir lüks olarak bilinmekte olan klimalar günümüzde artık zorunlu ihtiyaç haline gelmektedir.Hemen hemen her evde veya iş yerlerinde klima cihazına rastlayabilirsiniz.Sizlerde klima sahibi olmak istiyorsanız firmamız ile irtibata geçebilirsiniz.Uygun ödeme koşulları ve garantili hizmet portföyümüz ile sizlere en iyi şekilde servislik ve satış hizmeti sağlayabiliriz. Bizlere 444 5 316 çağrı merkezi telefonumuzdan ulaşabilir sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.