-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Medcezir 52. Bölümü (12 Aralık Cuma)

ads
ads
Medcezir  52. Bölümü (12 Aralık Cuma)
Cuma akşamlarının sabırsızlıkla beklenen  dizisi medcezir 12 aralık akşamı  star tv ekranlarında olacak.   Medcezir 52. bölümü 2. sezon tüm heyecanıyla devam ediyor.

Medcezir  51. bölümde Mira'nın elini   Yaman dans ederken tuttuğu sırada bir daha bırakmamak üzere  tutmuştu. Aynı şekilde Mira'da Yaman'a güvenir  ve mutluluğa doğru  adımlarını atarlar.  Çevresinde tekrar bir araya gelmelerini sevinçle karşılarlar.  Dostları bu mutluluğa ortak olurlar.

Sedef'in karşısına çıkan Kenan Sude'ye olan sevgini ispat etme çabasındadır. Suda ise  evliliği sürdürmek için  tekrar yalanlara sarılır.  Selim ile yamanın aradığı delil sıra dışı şekilde selimin eline geçer.

Medcezir 52. Bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın

http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir

Bir önceki bölüm >>  Medcezir 50. bölüm



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.