-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » 313 Ayetel Kürsi Faziletleri

ads
ads
Ayetel Kürsi ayetini okumanın size ne gibi yararlar sağlayacağını biliyor musunuz ? Peki Ayetel Kürsi'yi 313 defa okumanın ne gibi faziletleri olduğunu biliyor musunuz ? Cevabınız hayır ise, öğrenmek için doğru yere geldiniz demektir.

313 Ayetel Kürsi Faziletleri


313 Ayetel Kürsi okumanın faziletleri noktasında birçok görüş bulunuyor. Neredeyse her derde deva olabilen Ayetel Kürsi'yi 313 defa okumanında saymakla bitmeyen faziletleri bulunuyor. Evlenmek için, sınavı kazanmak için ve daha birçok isteğiniz için okumanızda nasıl işe yaradığını göreceksiniz. Yalnız bu hususta dikkat etmeniz gereken birşey var. Kesinlikle ve kesinlikle tam 313 kere okumalısınız. Ne daha az ne daha fazla. Tam 313 kere okuyarak, onun faydalarından yararlanabilirsiniz.

313 Ayetel Kürsi okumanın faziletleri elbette bu kadarla da bitmiyor. Bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmak için sitemizi ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.