-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Dekorasyon Fikirleri

ads
ads
Dekorasyon fikirleri ülkemizde yıllardır insanlar tarafından bilinmektedir. Bu makalemiz de sizlere bu önerilerden çok hangi ürünü seçmeniz gerektiği hakkında ipuçları vermeyi hedefliyoruz. Dekorasyon evlerin vazgeçilmez birer unsurları olarak karşımıza çıkıyor. Vazgeçilmiyor, çünkü insanlar evlerinde daha çok zaman harcıyor ve bu zamana karşılık gelen mekanda güzel ortamlar olmasını istiyor.

dekorasyon fikirleri


Yaşam alanlarına yeni çalışma kombineleri yapıldıkça ürünler çoğaltma ve insanların ihtiyaçları bitmemektedir. Bir salon takımı aldığınız da ortalama 10 sene ömrünün olduğu varsayalım. Zaman geçtikte bu daralarak 5 seneyi düşüyor. Basitçe bir hesap yaparsak, 3000 lira verip de bu mobilya aldığınız zaman size en az 15 sene yarar sağlamasını gerekiyor. İnsanlar ucuza kaçtıkça zaman daralıyor ve bu süre 5 senelere kadar geriliyor. Bu yazımıza anlatmak istediğimiz nokta basit hesaplar yerine kalite ürünü iyi fiyat olmaktır.

Diyelim ki, bellona oturma grupları arasından bir mobilya beğendiniz ve almaya kadar kıldınız. İlk yapmanız gereken şeylerin başına o ürün hakkında tam bilgiye sahip olmaktır. Modeli çok beğenebilirsiniz fakat bütçeniz o duruma elvermez ise ondan vazgeçeceksiniz. İşte fiyat aralığınızı geniş tutarsanız, sağlam bir ürünü istediğiniz fiyata alabilme şansınız çoğalıyor.

Başka bir örnekleme modelimiz ise; eviniz banyo takımı almaya kadar verdiniz. Fakat yapı marketleri arasında takip ettiğiniz size uygun bir fiyat göremediniz. Yapmanız gereken tek şey koçtaş indirimli ürünler serisine bakmanızı tavsiye ediyoruz. Bu sayede hem evinizi yeniliyor, hemde indirimli ürünleri kaçırmamış oluyorsunuz.

Evler sadece ufak tefek kombine şeyler ile dekore edilebildiğini asla unutmayınız. Küçük bütçeler ile sizler de evinizi değiştirebilir, sıradan bir yaşamdan kurtulabilirsiniz.

kaynak : http://www.dekorasyonankara.net


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bende dekorasyon işini çok seviyorum kendi kendime 3d max vb. programlar ile tasarımla yapıyorum hem keyif alıyorum hemde hayallerimi ciziyorum ama artık bu işi paraya dökme zamanı geldi sanırım :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.